آغاز هفته دولت ، هفته مردان خدمتگذار، گرامی باد.

1393/6/4

آن چه  که موجب تسلی است این است که کار برای خداست و چیزی که برای خداست محفوظ است.

امام خمینی(ره)

شهردار سنقر فرارسيدن هفته دولت را تبريك گفت.

به  فرموده رهبر معظم انقلاب، «مسئولان کشور امروز از حمایت ملت فداکار برخوردار هستند و این چیزی است که در هیچ نقطه ای از دنیا وجود ندارد». به راستی ملت ایران در مراحل مختلف انقلاب، مراتب وفاداری خود را به مقام ولایت نشان داده اند و اعلام کرده اند که هم چون سرباز با ایمانی در رکاب ایشان با دشمنان اسلام و ایران خواهند جنگید. هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی"و" باهنر" مزین و به نام هفته دولت نامگذاری شده است را به همه دولت مردان خدوم و مجموعه اداری و اجرائی میهن اسلامیمان تبریک می گویم .

همچنین فرصت را غنیمت شمرده روز چهارم شهریور ماه که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نام گذاری شده را به تمامی کارکنان پرتلاش در تمامی عرصه های مختلف  تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آنها تشکر و قدر دانی می نمایم.

شهردار سنقر

رامین صادقی