دعوت شهردار سنقر از مردم براى حضور در راهپيمايى ۲۲ بهمن

1395/11/21

در آستانه 22 بهمن؛ سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، شهردار سنقر  در پیامی از آحاد مردم همیشه در صحنه جهت حضوری انقلابی در راهپیمایی 22 بهمن دعوت بعمل آوردند

در آستانه 22 بهمن ؛ سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، مهندس رامین صادقی شهردار سنقر در پیامی  از تمامی کارکنان خدوم و زحمتکش شهرداری و مردم شریف، ولایتمدار و انقلابی سنقر درخواست نمود با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن ماه بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی ایران تجدید عهد نماییم.

متن پیام به شرح ذیل میباشد :

اطلس تاریخ انقلاب اسلامی ایران سرشار از لحظه های بی نظیری است که تا همیشه در ذهن زمان و مردمان آزادی خواه و آزاد اندیش دنیا باقی می ماند.

حفظ این دستاورد بزرگ که محصول خون پاک شهیدان و رهبری بی‌بدیل امام راحل(ره) است، تکلیفی است که امروز بر ذمه آحاد ملت و مسؤولان است.

بدین وسیله ضمن گرامی داشت ، سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از عموم مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهر سنقر. علی الخصوص جوانان، دعوت به عمل می آید با حضور حداکثری در راهپیمایی با شکوه 22 بهمن 1395 ، با مشتهای گره کرده فریاد استکبار ستیزی را بر سر مستکبران دنیا بلند کنیم و برگ زرین دیگری را بر کتاب پرافتخار حماسه‌آفرینی‌های ملت بزرگ و انقلابی ایران اسلامی بیفزاییم.

رامین صادقی - شهردار سنقر